Blåvand

Søndag den 17. september 2017 Der var nogle stykker der havde snakket om en søndagstur til Tirpitz museet i Blåvand, vi var 8 personer afsted på 6 cykler, vejret viste sig fra sin pæne side, så vi drog afted, kørte af småveje til første stop, Præstbjerg naturcenter, hvor kaffen skulle nydes, Martin Kaalund skulle stå for tilbehøret til kaffen og vi fik nogle gode rundstykker, men Martin mente åbentbart at de var rigtig gode naturelle, for smørret så vi ikke noget til. Turen gik videre af de små veje, en rigtig fin rute, vi ankom til Blåvand og fandt et sted hvor vi kunne få noget at spise, derefter kørte vi til Tirpitz museet, det var en intressant besøg, efter besøget gik turen langs vestkysten hjem, vi gjorde holdt i Søndervig, hvor der blev tryllet muffins og pladekage frem.

En rigtig fin dag.

Sven Nielsen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.